Agenţia de Presă Masonică din România capată un caracter mondial

luni, 26 aprilie 2010

În conformitate cu programul pentru acest an, 2010 - Anul Internaţionalizării APMR, Agenţia de Presă Masonică din România, după ce a reuşit să acopere, la nivel masonic, spaţiile vorbitoare de limba română, spaniolă, portugheză şi italiană, a decis să se extindă, oferindu-şi, în mod direct, serviciile sale şi în spaţiile masonice vorbitoare de limba franceză, engleză şi germană.

Astfel, începând cu luna mai a acestui an, 6010/2010, Agenţia de Presă Masonică din România va acoperi, în mod direct, şi va intra în contact cu jurisdicţiile masonice din Statele Unite ale Americii, Canada, Australia, Noua Zeelandă, Regatul Unit, Franţa şi întreg spaţiul francofon din Africa, ţările germanice şi în care se utilizează frecvent limba germană din Europa, precum: Germania, Austria, Belgia, Luxemburg, şi statele din nordul continentului etc.

Din motive tehnice şi de resursă umană, APMR a decis blocarea temporară a paginii virtuale în limba italiană. De asemenea, încă se mai lucrează pentru pagina virtuală în limba portugheză.

 
 
 

Masonic Press Agency

Masonic Times

Agencia de Prensa Masónica

DIARIO MASÓNICO

Agência de Imprensa Maçônica