Agenţia de Presă Masonică din România recunoaşte Marea Lojă "El Potosi" conferindu-i titlul de Colaborador Internaţional în Statele Unite Mexicane

miercuri, 21 aprilie 2010

Or.'. Bucureşti, România. Astăzi, 21 aprilie 6010/2010, la ora 12:00, în prezenţa Cancelarului pentru Afaceri Externe şi a Consilierului pe Probleme Speciale, Fondatorul Agenţiei de Presă Masonică din România a emis Decretul APMR VIII/6010/2010. Ca urmare a intrării în vigoare a acestui document, Agenţia de Presă Masonică din România recunoaşte, prin acordarea titlului de Colaborator Internaţional în Statele Unite Mexicane, Marea Lojă de Stat, Suverană şi Independentă "El Potosi" de Antici Liberi şi Acceptaţi Masoni de Rit Scoţian Antic şi Acceptat (Mare Maestru, Prea Respectabilul Frate Israel Hernandez Arriaga) ca unică Marea Lojă pe întreaga jurisdicţie masonică simbolică a statului mexican San Luis Potosi şi recunoaşte faptul că în întreaga jurisdicţie masonică filosofică a acestui stat nu există o altă putere decât aceea reprezentată de Supremul Consiliu de Suverani Mari Inspectori Generali de Grad 33 şi Ultim de Rit Scoţian Antic şi Acceptat pentru Jurisdicţia Masonică a Statelor Unite Mexicane (Suveran Mare Comandor, Prea Puternicul Frate Onosandro Trejo Cerda), recunoscut de Supremul Consiliu al Jurisdicţiei de Sud a Statelor Unite ale Americii, unic Suprem Consiliu din Mexic recunoscut de Supremele Consilii din lume.
Documentul este primul de acest fel emis de Cancelaria Agenţiei de Presă Masonică din România, întărind, în acest fel, relaţiile diplomatice, de corespondenţă şi colaborare cu reprezentanţii Masoneriei Regulare Simbolice şi Filosofice din Statele Unite Mexicane. Cancelaria pentru Afaceri Externe a Agenţiei de Presă Masonică din România va înainta Marelui Consiliu al Marii Loji acest document în perioada 21-22 aprilie 6010/2010.

 
 
 

Masonic Press Agency

Masonic Times

Agencia de Prensa Masónica

DIARIO MASÓNICO

Agência de Imprensa Maçônica