Guvernatorul Statului Michoacan a vizitat şantierul viitorului sediu al Marii Loji Michoacane LAZARO CARDENAS

vineri, 9 aprilie 2010

Or.'. Morelia, Mexic. În data de 7 aprilie 6010/2010, Guvernatorul Constituţional al statului mexican Michoacan de Ocampo, Excelenţa Sa, domnul Leonel Godoy Rangel, a vizitat viitorul Templu Masonic al Marii Loji Michoacane LAZARO CARDENAS, acolo unde a fost informat de Prea Respectabilul Mare Maestru Ismael Acosta García de prima etapă a construcţiei masonice.

În timpul vizitei, şeful executivului statal a fost informat despre planurile şi proiectele acestui nou Templu Maosnic Statal, care va avea două etaje şi 1.537 de metri pătraţi construiţi, dispunând de mai multe saloane, o sală de conferinţe, birouri, un vestibul şi spaţii pentru Ateliere/Temple.

Pentru această primă etapă au fost investiţi 1.783.272 de pesos, echivalentul a aproximativ 178.000 de dolari americani, urmând ca până la finalizarea construţiei masonice să fie alocaţi 7.311.349 pesos, adică aproximativ 732.000 de dolari americani. Masonii, în frunte cu Marele Maestru, au cerut guvernatorului să se implice prin aport instituţional.


Sursă: Guvernul Statului Michoacan

 
 
 

Masonic Press Agency

Masonic Times

Agencia de Prensa Masónica

DIARIO MASÓNICO

Agência de Imprensa Maçônica