Masonii s-au întâlnit cu primarul oraşului Hamburg

marți, 13 aprilie 2010

Or.'. Hamburg, Germania. Recentul comunicat emis în urmă cu aproximativ câteva minute al Marilor Loji Unite ale Germaniei anunţă, prin intermediul ultimului comunicat emis, asupra faptului că încep pregătirile pentru aniversarea, în 2012, a 275 de ani de la fondarea celei mai vechi Loji Masonice de pe teritoriul german, eveniment care va avea loc în Hamburg.

Liderii Masoneriei, inclusiv Marele Maestru al Marilor Loji Unite ale Germaniei, Prea Respectabilul Frate Prof. Dr. Rüdiger Templin a vorbit cu primarul Ole von Beust despre planul de organizare a evenimentului.

În program sunt incluse, printre altele, o recepţie senatorială în cadrul Primăriei, primirea, de către Marele Maestru, a delegaţiilor internaţionale la Camera de Comerţ, premiera unei opere a compozitoarei Gloria Bruni (Simfonie Masonică), o Ţinută Specială în cadrul Catedralei Sfântulului Mihailc şi o cină de gală.

"Vrem să reiterăm intenţia noastră de a avea Loji mult mai deschise, decât înainte, pentru societate şi instituţiile sale, pentru că putem fi orice, mai puţin o societate conspitaţionistă secretă, aşa cm am fost percepuţi de-a lungul a 65 de ani de persecuţie a Naziştilor".

Coordonatorul pentru afaceri sociale al Marilro Loji Unite ale Germaniei, Fratele Knut Terjung, consideră acest eveniment unul foarte important care va fi sărbătorit nu numai de Loja din Absalon, ci şi de întreaga masonerie germană.

 
 
 

Masonic Press Agency

Masonic Times

Agencia de Prensa Masónica

DIARIO MASÓNICO

Agência de Imprensa Maçônica