Agenţia de Presă Masonică din România lamentează procedeele de plagiat

luni, 8 noiembrie 2010

Or.'. Bucureşti, România. Secretariatul pentru Comunicaţii al APMR (în urma analizelor efectuate) a constatat faptul că mai multe medii de comunicaţii (foarte cunoscute) din România au folosit metoda plagiatului (nefiind menţionată sursa, au fost luate paragrafe întregi fără a se modifica nici măcar o virguală) în ceea ce priveşte evenimentul (Conventul Marii Loji Naţionale din România) desfăşurat în ziua de 6 noiembrie 6010/2010 la Palatul Parlamentului (sala Alexandru Ioan Cuza). Ca urmare a acestei practici des întâlnite în mediile de comunicare din ţară, APMR regretă faptul că a lor capacitate de informare a rămas aceeaşi neschimbată metodă de copiere.

În acelaşi context, au existat şi medii de comunicare care au procedat corect, menţionând sursa de provenienţă a informaţiei, fapt pentru care APMR mulţumeşte cu respectul cuvenit.

În aceste condiţii, Secretariatul General al Agenţiei de Presă Masonică din România a decis în cursul acestei zile (8 noiembrie 6010/2010) anularea politicilor sale pentru România şi repoziţionarea sa faţă de mediul masonic şi profan din ţară. Regretând faptul că politica porţilor deschise a fost anulată, APMR va lua în calcul limitarea masivă a informaţiilor masonice din Marea Jurisdicţie Masonică a României, chiar dacă aceasta este în detrimentul Fraţilor Masoni.

 
 
 

Masonic Press Agency

Masonic Times

Agencia de Prensa Masónica

DIARIO MASÓNICO

Agência de Imprensa Maçônica