Mircea Gheordunescu versus Radu Bălănescu

vineri, 5 noiembrie 2010

Or.'. Bucureşti, România. Dintre toţi candidaţii pentru funcţia de Mare Maestru al Marii Loji Naţionale din România, doar doi au reuşit să coalizeze în jurul lor echipe puternice şi susţinători, astfel încât Fraţii au ajuns la concluzia că finala (sau poate chiar lupta din primul tur) aparţine Fratelui Mircea Gheordunescu şi Fratelui Radu Bălănescu.


Radu Bălănescu (Conf. Dr.) este Directorul Medical al Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii Alexandru Grigorescu din capitală şi un important membru activ al MLNR. Frăţia Sa a obţinut 134 de nominalizări validate, în comparaţie cu cele 152 primite de Fratele Mircea Gheordunescu. Radu Bălănescu se bazează pe sprijinul Fraţilor din teritoriu şi pe cel al diferitelor segmente de activitate din cadrul MLNR şi din afara acesteia. Cu toate acestea câştigarea alegrilor de către Frăţia Sa din primul tur al alegerilor este, teoretic, imposibilă.


Mircea Gheordunescu (profesor şi diplomat) a fost Consul General al României la Milano (2002-2007) şi este un membru activ al MLNR (două mandate de Venerabil, fiind implicat şi în activitatea ordinului DeMolay, alături de Corneliu Vişoianu). Plasarea sa pe primul loc între candidaţi şi susţinerea masivă care a survenit în ultimele zile îi conferă un avantaj în faţa contracandidaţilor săi.


 
 
 

Masonic Press Agency

Masonic Times

Agencia de Prensa Masónica

DIARIO MASÓNICO

Agência de Imprensa Maçônica