Concertul CRĂCIUN PENTRU TOŢI - ediţia 2010

vineri, 12 noiembrie 2010

Or.'. Bucureşti, România. Agenţia de Presă Masonică din România se angajează în promovarea celei de-a XI-a ediţii a concertului de crăciun realizat de Fundaţia SCR Ars XXI ce are ca principal obiectiv ajutorarea tinerelor talente din România şi a copiilor supradotaţi. Evenimentul este promovat la nivel internaţional în trei limbi (română, engleză şi spaniolă). Evenimentul este organizat de fundaţie, sub înaltul patronaj al Ministerului Culturii din România.

Sub înaltul patronaj al Secretariatului General al APMR şi în colaborare cu Secretariatul de Comunicaţii şi Cancelaria pentru Afaceri Externe, Agenţia de Presă Masonică din România consideră necesară implicarea în domeniul cultural şi filantropic, manifestându-şi dorinţa de a aduce la cunoaştere opiniei masonice internaţionale unul dintre cele mai importante evenimente culturale ale anului.

Programul de promovare a acestui eveniment se încadrează atât în (Programul Masonic Internaţional) APMR Cultural, cât şi în PMNIS (Programul Masonic Naţional de Implicare Socială). Concertul este promovat de APMR pentru a doua oară consecutiv.


 
 
 

Masonic Press Agency

Masonic Times

Agencia de Prensa Masónica

DIARIO MASÓNICO

Agência de Imprensa Maçônica