Marele Maestru al Rusiei a fost reales în funcţie pentru un nou mandat

vineri, 23 aprilie 2010

Or.'. Moscova, Rusia. Marea Lojă a Rusiei, Putere Masonică Regulară, ne informează asupra realegerii Marelui Maestru în exerciţiu pentru un nou mandat (2010-2015). Conventul Marii Loji a Rusiei a avut loc în data de 21 martie 6010/2010, în Orientul Moscova. Având în vedere faptul că pe data de 3 iulie 6010/2010 expiră mandatul de Mare Maestru, au fost organizate alegeri pentru cea mai înaltă demnitate în Masoneria Simbolică din Federaţia Rusă. La Convent a participat primul Mare Maestru al Marii Loji a Rusiei, Prea Respectabilul şi Ilustrul Frate George Dergachev şi o delegaţie a Marii Loji Naţionale Franceze, conduse de Fratele Philip Thomas.

Prea Respectabilul şi Ilustrul Frate Andrei Bogdanov, Mare Maestru în exerciţiu, a fost reales pentru un nou mandat în fruntea Masoneriei ruse, mandat ce va expira la data de 4 iulie 6015/2015. În noua administraţie îşi găsesc locul şi Fraţii: Voctor Belyavskîi (Mare Maestru Adjunct), Vyacheslav Smirnov (Asistent de Mare Maestru) şi Yakov Kirsanov, Sergey Polikarpov (Mare Orator), Vladimir Nikitin (Mare Secretar) şi Paul Stroganov (Mare Secretar Adjunct).

De asemenea, am Agenţia de Presă Masonică din România este informată asupra faptului că Ceremonia de Instalare va avea loc în data de 3 iulie 6010/2010, eveniment la care vor participa Mari Maeştri din Europa, Statele Unite ale Americii etc.

 
 
 

Masonic Press Agency

Masonic Times

Agencia de Prensa Masónica

DIARIO MASÓNICO

Agência de Imprensa Maçônica