Doctorul Joachim Strassner a fost reales Mare Maestru

marți, 18 mai 2010

Or.'. Kiel, Germania. Fratele Dr. Joachim (Achim) Strassner a fost reales în calitatea de Mare Maestru al Große Landesloge der Freimaurer von Deutschland. Radiolog de profesie, Prea Respectabilul a primit un nou mandat pe pentru a conduce Große Landesloge der Freimaurer von Deutschland (GLLFvD). La convent au participat reprezentanţii celor 109 Loji din land.

Conform comunicatului primit de la Marile Loji Unite ale Germaniei, am fost informaţi asupra faptului că în data de 26 iunie 6010/2010 va avea loc ceremonia de instalare a noului Mare Maestru. Fratele Strassner îl va înlocui pe actualul Mare Maestru, Prea Respectabilul Frate Joachim Klauss, pentru un mandat de trei ani de zile. La ceremonie sunt aşteptaţi Fraţi din ţară dar şi din străinătate.

Marele Maestru ales a declarat: "Francmasoneria are şansa de a sta alături de partide şi biserici, din nou, devenind a treia putere a acestei societăţi - non partizanat dar nu apolitică, nedefinită dar nu superficială. În această nouă veche înţelegere a Francmasoneriei vreau să lucrez în continuare".

 
 
 

Masonic Press Agency

Masonic Times

Agencia de Prensa Masónica

DIARIO MASÓNICO

Agência de Imprensa Maçônica