Alegeri masonice în Marea Lojă Masonică Minas Gerais, Brazilia

sâmbătă, 16 mai 2009

ÎN EXCLUSIVITATE PENTRU EUROPA

Agenţia de Presă Masonică din România a obţinut exclusivitate pentru Europa pentru publicarea ştirilor masonice din perioada alegerilor masonice din Marea Lojă Minas Gerais, precum şi pentru a face publice primele rezultate oficiale.

Acest lucru se datorează Fratelui nostru Fondator, care prin amabilitatea-i caracteristică şi diplomaţia-i specifică a reuşit, informal, să îşi facă auzită şi salutată lucrarea în două dintre cele mai importante state braziliene, Minas Gerais şi Goias. Spunem acest lucru deoarece campania Agenţiei de Presă Masonică din România, pentru Brazilia şi Mexic, va începe abia din vara acestui an, urmând ca în 2010 sau 2011 să iniţiem şi o astfel de campanie pentru România. Discuţiile dintre, mai mult ca sigur, viitorul Mare Maestru al M.:L.:M.:M.:G.: şi Fratele nostru Fondator se vor intensifica în următoarea perioadă.




Acest eveniment masonic va avea loc pe data de 18 mai, 2009 e.:v.:, între orele 19 - 22, pe întreg teritoriul acestui stat, în toate Lojile, în cadrul unor Ţinute Albe, permiţând Fraţilor să părăsească Ţinuta imediat după exprimarea voturilor. Dorim a menţiona şi faptul că Marea Lojă Masonică Minas Gerais este printre puţinele din lume în care toţi Masonii de grad 3 au drept de vot direct.

 
 
 

Masonic Press Agency

Masonic Times

Agencia de Prensa Masónica

DIARIO MASÓNICO

Agência de Imprensa Maçônica