Comunicatul de presă al Marii Loji Naţionale Portugheze

marți, 19 mai 2009

Marele Cancelar pentru Informaţii al G.:L.:N.:P.:, Fratele Reis, a anunţat printr-un comunicat de presă emis astăzi, despre reuniunea care va avea loc în Orientul Lisabona la finele acestei săptămâni. În zilele de 22, 23 şi 24 mai va avea loc a X-a Reuniune a Confederaţiei Marilor Loji Unite ale Europei, eveniment găzduit de Marea Lojă Naţională Portugheză.
Fratele Reis aminteşte prezenţa Marii Loji a Franţei, a Marii Loji Tradiţionale şi Simbolice Opera, precum şi a altor mari loji din Spania, Grecia, Italia, România, Liban, Rusia, Maroc etc. Va fi cel mai mare eveniment masonic pan-european care are loc în Portugalia în ultimii ani.
Pe data de 23 mai, la ora 18:00, Marea Lojă Naţională Portugheză, reprezentată de Marele Maestru Álvaro Carva şi Înalţii Demnitari ai Marelui Consiliu, vor primi, în ceremonie ritualistică, pe Preşedintele Confederaţiei, Prea Ilustrul Frate Jean-Claude Bousquet. Evenimentul va avea loc în Palatul Masonic din Lisabona.
Agenţia de Presă Masonică din România este prima structură care informează, pe această cale, comunitatea masonică română despre evenimentul din Lisabona.

 
 
 

Masonic Press Agency

Masonic Times

Agencia de Prensa Masónica

DIARIO MASÓNICO

Agência de Imprensa Maçônica