Marele Orient din Brazilia - Goias este preocupat de vieţile Fraţilor şi ale familiilor acestora

vineri, 8 mai 2009

ÎN EXCLUSIVITATE PENTRU EUROPA


Ieri, 7 mai 2009 e.:v.:, Marele Oriente din Statul Goias a avut parte de un eveniment mai puţin plăcut. În timpul Ţinutei Lojii Masonice Luz no Horizonte Nr.: 2038, Fratele Paulo César Daher a suferit o criză din cauza nivelului scăzut de glicemie. A fost un moment tensionat, dar s-a acţionat imediat, folosind canalul de legătură directă dintre UTI - VIDA şi GOEG. În mai puţin de zece minute a sosit ambulanţa cu un medic şi un paramedic, l-au consultat pe Fratele Paulo şi au părăsit incinta Marelui Orient.



Agenţia de Presă Masonică din România a decis publicarea acestui articol deoarece consideră că activitatea administrativă a Marelui Orient al Braziliei este una care se ridică la cele mai înalte standarde posibile, din lume.


GOEG şi UTI - VIDA au semnat un acord, pe data de 12 februarie 2009 e.:v.:, prin care a luat naştere un canal de comunicaţie directă între Puterea Masonică şi unul dintre cele mai bune sisteme de prim ajutos, ambulanţă şi spitalizare din acea regiune.


Preocupat de viaţa şi de sănătatea Fraţilor şi familiilor acestora, Prea Respectabilul Mare Maestru Euripides Barbosa Nunes a decis încheierea acestui acord, astfel încât toţi membrii Palatului Masonic "Nasseri Gabriel" să aibe parte de cele mai bune tratamente posibile, fără a fi nevoie ca cineva să plătească ceva.


Contractul prevede utilizarea întregii game de servici prestate de UTI - VIDA, de către GOEG, pe durata întregii săptămâni, inclusiv în zilele de sărbătoare. De acest sistem vor beneficia şi Ordinul DeMolay şi Fiicele Jo, toate parte a GOEG.
Agenţia de Presă Masonică din România încearcă, prin acest articol să sensibilizeze administraţiile Puterilor Masonice din România şi să le facă conştiente de faptul că viaţa unui Frate sau a familiei acestuia ar trebui să ocupe un loc de cinste pe agenda oricărui lider al Masoneriei Naţionale.



 
 
 

Masonic Press Agency

Masonic Times

Agencia de Prensa Masónica

DIARIO MASÓNICO

Agência de Imprensa Maçônica