Juan Peron, liderul Argentinei, a fost Mason de Grad 33 !

luni, 11 mai 2009

ÎN EXCLUSIVITATE PENTRU ROMÂNIA

Şocant: Juan Peron, liderul Argentinei, a fost Mason, unul care a deţinut sublimul Grad 33. Agenţia de Presă Masonică din România prezintă, în exclusivitate pentru ţara noastră, o traducere a unor pasaje din declaraţiile recente ale lui Licio Gelli, fostul Lider al Lojii Propaganda Due.

Articolul a fost preluat de Diario Masonico care ne-a pus la dispoziţie textul. Am decis traducerea celor mai importante pasaje pentru că mărturiile lui Gelli, sunt uimitoare, pentru cei neiniţiati în tainele Masoneriei Lumii, o Masonerie mai puţin cunoscută de majoritatea masonilor din România.






Cine este Licio Gelli?

Licio Gelli a fost liderul Lojii Propaganda due, jurisdicţionată Marelui Orient al Italiei, cea mai mare Putere Masonică din Italia. A fost acuzat de nenumărate atrocităţi, lovituri de stat, fraude, asasinate etc. A stat ascuns în Rio de la Plara, când justiţia europeană îl căuta. Comisia Parlamentului italian, care a deschis ancheta împotriva sa, a trebuit să colaboreze cu aproximativ 32 de servicii secrete din toată lumea. În curând va apărea şi o peliculă cu viaţa lui Gelli, făcută de Sony, în care actorul care îl va interpreta va George Clooney. Actualmente, Contele Gelli are 89 de ani, iar vârsta nu îşi spune cuvântul, în ceea ce priveşte amintirile de acum 30, 40 sau chiar 50 de ani.



"Peron a fost Mason, eu l-am iniţiat în Madrid", declară Gelli cu o normalitate izbitoare. Din Vila Wanda, din Arezzo, acesta povestea unul din marile mistere ale Masoneriei din Argentina. "Peron a fost Mason, elu l-am iniţiat în madrid, în Puerta de Hierro, în iunie 1973", afirmă din nou Gelli. "A fost o ceremonie simplă. Nu a fost dificil. Era un ritual numit al orecchio del maestro (la urechea maestrului)".
Gelli afirmă şi faptul că Isabelita locuieşte în Madrid, fiind căsătorită cu un domn mai în vârstă decât ea. Acesta refuză a da numele soţului acesteia. Supărat, spune că poporul argentinian nu a avut o poziţie decentă faţă de Isabelita, cu toate că ea a făcut multe pentru naţia argentiniană. Acesta completează spunân că în Argentina era mai bine pe vremea lui Peron la fel cum în Italia era mai bine pe vremea fascismului.

Gelli mai declară şi faptul că: "În Casa Rosada am făcut o reuniune istorică a tuturor Marilor Maeştri din toată America. A prezidat-o Campora. Eu, bineînţeles, am fost prezent. Erau Mari Maeştri din Argentina, Chile, Uruguay, Venezuela, Brazilia. Veniseră toţi la conferinţa privată realizată în Casa Rosada".
Întrebat ce s-a întâmplat cu corpul lui Peron, Gelli răspunde, profund deranjat: "Nu ştiu! Nu ştiu!"

 
 
 

Masonic Press Agency

Masonic Times

Agencia de Prensa Masónica

DIARIO MASÓNICO

Agência de Imprensa Maçônica