Grupul Bilderberg reunit în Orientul Vouliagmeni, Marele Orient Grecia

vineri, 15 mai 2009

EXCLUSIV
În Orientul Vouliagmeni, Marele Orient Grecia, are loc în aceste zile Reuniunea Bilderberg. Cine sunt membrii acestui grup, ce fac şi de ce, pentru cine şi sub auspiciile cărui interes? Nu acesta este subiectul acestui articol. Doi dintre corespondenţi IMNA la Atena vor încerca să facă un reportaj despre acest eveniment, în măsura fondurilor disponibile şi a autorizaţiilor permise, dacă vor fi permise.
A.:P.:M.:R.: doreşte doar a afirma faptul că, în urma informaţiilor primise de la Fondatorul acestei unice sctructuri informative masonice independente, din Europa Centrală şi de Sud-Est, o persoană din România a plecat, pe calea aerului către aceeaşi locaţie, având destinaţia finală Vouliagmeni şi, mai exact, cu bilet de cazare, paradoxal sau nu, la Hotelul Astir Palace Nafsika, un resort hotelier situat lângă Atena, capitala Greciei. Momentan, această informaţie încă nu a fost confirmată din trei surse. Peroana deţine o funcţie publică, cu rang de consiliere, de cel mai înalt nivel, în una din puterile statului român. Nu putem divulga numele persoanei în cauză, din motive de securitate internă şi din cerinţa clar exprimată în petiţia trimisă de Fondatorul nostru:
"Doresc a vă aduce la cunoştinţă faptul că infomaţiile pe care le-am trimis via poştă, nu vor fi făcute publice nici acum şi nici după consumarea evenimentului. Nu este intenţia mea şi, nu trebuie a fi, nici a Frăţiilor Voastre de a răstălmăci apel liniştite."

 
 
 

Masonic Press Agency

Masonic Times

Agencia de Prensa Masónica

DIARIO MASÓNICO

Agência de Imprensa Maçônica