Agenţia de Presă Masonică din România are corespondent în Palatul Masonic de la Havana

joi, 9 iulie 2009



Este oficial: Agenţia de Presă Masonică din România are, de mai bine de două săptămâni, un corespondent masonic permanent în Palatul Masonic de la Havana. Noi şi publicaţia masonică on-line, de limbă spaniolă-castellano, Diario Masonico avem un corespondent masonic permanent în una din cele mai importante Obedienţe din America Latină, a doua ca putere, Marea Lojă din Cuba.


Fondatorul Agenţiei de Presă Masonică din România a decis să facă public acest eveniment de maximă importanţă pentru IMNA. Numele corespondentului nostru va rămâne în anonimat, nu datorită dorinţei sale ci, din cauza situaţiei existente (sperăm că se înţelege la ce facem referire). Putem spune că este vorba de un strănepot, nepot şi fiu de mason, un Frate care a înţeles sensul comunicării într-un secol al libertăţii şi democraţiei participative, indiferent de situaţia în care ne aflăm şi că lupta noastră pentru Marele nostru Orient şi cetăţenii săi este una permanentă şi în favoarea libertăţii.


Acest eveniment este unul dintre cele mai importante evenimente masonice trăite de Agenşia de Presă Masonică din România. Fondatorul A.:P.:M.:R.: şi-a manifestat intenţia de a avea un corespondent masonic şi în Palatul Masonic de la Washington (sediul Ritului Scoţian din Jurisdicţia de Sud a Statelor Unite ale Americii), Palatul Masonic de la Londra (Freemasons Hall) şi Palatul Masonic din Brasilia (Planalto de GOB).

Sper ca până în anul 2020 e.:v.: să ne atingem scopul, a declarat acesta. Pentru Brazilia se vor purta discuţii prin intermediul Înaltului Comisar (naţional) al IMNA pentru Republica România, şi sperăm să avem un corespondent permanent până la finele anului 2010 e.:v.:, a adăugat Fratele nostru Fondator.

 
 
 

Masonic Press Agency

Masonic Times

Agencia de Prensa Masónica

DIARIO MASÓNICO

Agência de Imprensa Maçônica