Fuziune în sânul IMNA

vineri, 24 iulie 2009

Este oficial: Agenţia de Presă Masonică din România va fuziona cu publicaţia masonică de limbă portugheză JORNAL MAÇÔNICO! Anunţul a fost făcut în cursul acestei zile de către Fondatorul APMR. În urmă cu două luni de zile, Fondatorul APMR şi echipa JORNAL MAÇÔNICO au început negocieri pentru o eventuală colaborare în plan masonic, dar negocierile au fost oprite, iar JORNAL MAÇÔNICO a intrat în vacanţă, prin decizia IMNA, care dorea dizolvarea acestei publicaţii datorită petiţiilor exacerbate, care nu erau în conformitate cu Principiile IMNA.
În cursul acestei luni, APMR a lansat propunerea de a fuziona, prin absorbţie, cu JORNAL MAÇÔNICO pentru a salva publicaţia de la dizolvare. Abia astăzi au fost anunţate şi deciziile prin care DM şi MP au fost de acord cu acest lucru. Începând cu Echinocţiul de Tomană JORNAL MAÇÔNICO va fi parte a viitorului Grup de Presă Masonică din România, compus din Agenţia de Presă Masonică din România şi Jurnalul Ritului Scoţian (J.:R.:S.:A.:).
Comisariatele Portugaliei şi Braziliei nu vor rămâne fără publicaţie, dat fiind faptul că Înaltul reprezentant IMNA a luat decizia de a propune fondarea unei Agenţii de Presă Masonică (în limba portugheză) care să acopere activitatea JORNAL MAÇÔNICO. Prin aceste decizii, G.:P.:M.:R.: care va fi condus de A.:P.:M.:R.: va fi cea mai mare structură din cadrul IMNA, fiind şi prima structură bilingvă (româno-portugheză).

 
 
 

Masonic Press Agency

Masonic Times

Agencia de Prensa Masónica

DIARIO MASÓNICO

Agência de Imprensa Maçônica