Le Monde Maçonique atacat înainte de lansare

luni, 6 iulie 2009

În presa masonică francofonă a apărut un articol ce defăimează, şi cu ironie descrie apariţia, Le Monde Maçonique. Informaţia a fost lansată în cursul acestei dimineţi, spre surprinderea colegilor de la Masonic Post, Diario Masonico, a Fondatorilor IMNA şi APMR şi a Înaltului Reprezentant IMNA, Fratele ********* *****.
Un anume "domn", poate frate, Jiri Pragman vorbeşte cu ironie şi într-un mod peiorativ despre IMNA, structurile şi membrii acesteia, în condiţiile în care niciodată publicaţia sa nu a fost atinsă şi nu a devenit subiect al membrilor IMNA.
Lipsa de imparţialitate, a numitului Jiri Pragman, îl va obliga pe Fondatorul A.:P.:M.:R.: să ia o poziţie fermă în faţa acestui nefast, neprietenesc eveniment lipsit de fraternitate, care presupunem că îşi care originile într-o Putere Masonică europeană care, în mod voit, a atacat, ceea ce Fondatorul IMNA a numit, posibilul diamant din coroana IMNA, Le Monde Maçonique.
În cursul acestei seri sau în zilele următoare, Fondatorul A.:P.:M.:R.:, în calitate de susţinător al Le Monde Maçonique, va emite un comunicat şi va propune introducerea acestui caz pe agenda de lucru a IMNA. Dacă se dovedeşte a fi adevărat, atunci IMNA va acuza, în mod oficial, Puterea Masonică respectivă, localizată într-o zonă centrală a Europei, de practici neloiale şi lipsite de orice respect faţă de dezvoltarea masonică, fie ea chiar şi printr-o publicaţie masonică INDEPENDENTĂ, care nu va reprezenta interesele meschine ale vreunei Obedienţe.

 
 
 

Masonic Press Agency

Masonic Times

Agencia de Prensa Masónica

DIARIO MASÓNICO

Agência de Imprensa Maçônica