Omagiul justiţiei adus Fratelui JOÃO BAPTISTA MORAES DE OLIVEIRA

sâmbătă, 5 septembrie 2009

Preşedintele Tribunalului Masonic din statul brazilian São Paulo, Fratele Jose Moretzsohn de Castro ne anunţă despre evenimentul care a marcat omagierea Fratelui nostru paulist. Fratele Moraes de Oliveira, Mare Maestru de Onoare al Marelui Orient din São Paulo a primit Marele Colan pentru Meritul Justiţiei.

Loja ORDEM E JUSTIÇA Nr.'. 1.083, din Orientul Assis, a realizat, în data de 19 iunie, o Ţinută pentru a-l omagia pe Marele Maestru de Onoare, pentru întreaga activitate la nivel juridic, desfăşurată până în prezent. La ceremonie a participat un număr impresionant de Fraţi, din tot statul São Paulo, dar şi din alte state ale Văii Brazilia. Tribunalul de Justiţie Masonică a fost reprezentat de Ilustrul Frate José Moretzsohn de Castro şi de Venerabilul Maestru şi Judecător Masonic, Fratele Luiz Antonio Barbosa Franco. La ceremonie au mai participat: Benedito Marques Ballouk Filho, Antonio Carlos Mendes, Mario Sérgio Nunes da Costa, Pedro Mário Fávero şi alţii.



Cei 99 de Fraţi prezenţi au prezentat şi onor Marelui Maestru de Onoare al marelui Orient din Brazilia, Ilustrul Frate Manir Haddad. Discursul Fratelui Ruy Barbosa a fost care a atras atenţia audienţei.




 
 
 

Masonic Press Agency

Masonic Times

Agencia de Prensa Masónica

DIARIO MASÓNICO

Agência de Imprensa Maçônica