JORNAL DA GRANDE LOJA a devenit membru al Asociaţiei Braziliene de Presă Masonică

marți, 15 septembrie 2009

Or.'. Goiania, Brazilia. Marea Lojă din Statul Goias sărbătoreşte! Munca depusă, în cadrul presei masonice din Brazilia, a fost recunoscută ca atare. Din data de 20 august, Jornal da Grande Loja a devenit membru al Asociaţiei Braziliene de Presă Masonică.
"Comitetul Director al Asociaţiei Braziliene de Presă Masonică felicită pe Serenisimul Mare Maestru Ruy Rocha de Macedo şi pe dinamicul său consilier pentru presă, Gladston Charles, în virtutea primirii recunoaşterii ABIM de către Jornal da Grande Loja, editat de Marea Lojă Masonică din Statul Goias" se arată în buletinul oficial al Asociaţiei.
JORNAL DA GRANDE LOJA, fondat în anul profan 1995, de către Marele Maestru Antônio Batista Xavier, reprezintă buletinul oficial al Puterii Masonice din Goias, şi se află la a XLII-a ediţie. Actorii principali ai acestei publicaţii masonice, apreciate de APMR, sunt Preşedintele şi Marele Maestru, iubitul nostru Frate Ruy Rocha şi dragul nostru Frate Gladston Charles.
Agenţia de Presă Masonică din România doreşte a felicita pe toţi Fraţii noştri din Marea Lojă din Goias şi, într-un mod cu totul special, pe Ilustrul nostru Frate Gladston, pentru minunata muncă depusă în folosul Frăţiei Universale, dar şi a faptului că se află într-o permanentă stare de perfecţionare, atribute specifice unui Mason desăvârşit. Şi nu în ultimul rând, mulţumim, în numele Fondatorului nostru, Marii Loji pentru relaţiile minunate şi fructuoase pe care le avem de mai bine de un sfert de an.

 
 
 

Masonic Press Agency

Masonic Times

Agencia de Prensa Masónica

DIARIO MASÓNICO

Agência de Imprensa Maçônica