Marele Maestru Ruy Rocha de Macedo a fost decorat de Guvernul Districtului Federal al Braziliei

vineri, 18 septembrie 2009

Or.'. Brasilia, Brazilia. În cursul zilei de 17 septembrie a avut loc, în Districtul Federal al Repulicii Federative Brazilia, o ceremonie de acordare a Medaliei pentru Merit ALVORADA, în sediul Guvernului.
Decoraţia a fost creată în anul profan 1970 pentru a comemora fondarea Novacap - Compania de Urbanizare a Noii Capitale a Braziliei. Obiectivul acesteia este acela de a omagia personalităţile civile şi militare care au contribuit la progresul Districtului Federal, prin intermediul activităţilor artistice, de asistenţă ştiinţifică, comerciale, culturale, sportive, industriale, de administraţie publică, de difuziune, învăţămînt, sănătate şi sigubraţă.


Comemorînd cei 53 de ani de existenţă a Novacap, Guvernatorul José Roberto Arruda a înmânat Medalia medalia ai multor persoane, printre care şi Fratelui nostru, Ruy Rocha, Mare Maestru GLEG.
Frăţia Sa a declarat: "Cum obiectivul medaliei este acela de a evidenţia istoria şi faptul că Marea Lojă Masonică din Statul Goias are partea-i de colaborare în acest context, pentru că am dus la creacrea Marii Loji din Districtul Federal, ne simţim foarte onoraţi pentru acest omagiu".

 
 
 

Masonic Press Agency

Masonic Times

Agencia de Prensa Masónica

DIARIO MASÓNICO

Agência de Imprensa Maçônica