Fondatorul Agenţiei de Presă Masonică din România mulţumeşte, public, autorităţilor Marii Loji din Goias şi Marelui Maestru

duminică, 20 septembrie 2009

Or.'. Bucureşti, România. În data de 19 septembrie 2009 a avut loc Conventul GLEG, în Or.'. Goiania, Brazilia. Cu această ocazie, Marele Maestru şi-a ţinut discursul în care a menţionat toate reuşitele mandatului administraţiei sale. Frăţia Sa, iubitul nostru Frate Ruy Rocha de Macedo 33, a spus în faţa autorităţilor masonice faptul că datorită activităţii Agenţiei de Presă Masonică din România, toate ştirile emise de Marea Lojă şi evenimentele promovate de aceasta au căpătat un caracter global, definind Agenţia ca fiind un "organism responsabil pentru divulgarea ştirilor masonice pe toate continentele".
În urma comunicării acestui lucru Fratelui nostru Fondator, acesta doreşte, ca înainte de a înainta o scrisoare oficială Marelui Maestru şi Marelui Consiliu, să mulţumească public Fraţilor din Brazilia şi Goias, cu precădere, Marii Loji şi Marelui său Consiliu, iar într-un mod cu totul special, Fratelui Ruy Rocha de Macedo, Prea Respectabilul Mare Maestru al Obedienţei Masonice.
Fratele Fondator a declarat următoarele: "Relaţia care ne leagă de imensa Comunitate Masonică din Brazilia şi, mai ales, de Masoneria din statul brazilian Goias, este una care nu se rezumă doar la relaţia Fraternă. Este o relaţie ce transcede caracterul nostru masonic, făcându-ne să lucrăm împreună pentru binele României şi Braziliei, unindu-ne întru interesul pentru a dezvolta comunităţile noastre masonice şi pentru a lupta împreună pentru valorile masonice şi culturale ale ţărilor noastre, Brazilia şi România. Cu voia M.'.A.'.A.'.U.'. vom reuşi crearea unui pod al păcii între Brazilia şi România făcând celelalte comunităţi masonice din lume să ne aibe ca exemplu al unităţii, fraternităţii şi implicării noastre în cauzele sociale, culturale şi de oricare altă natură, ce vor fi făcute pentru binele popoarelor noastre".
În cursul zilei de 21 septembrie va fi emisă o scrisoare oficială de mulţumire.

 
 
 

Masonic Press Agency

Masonic Times

Agencia de Prensa Masónica

DIARIO MASÓNICO

Agência de Imprensa Maçônica