APMR - cea mai mare structură masonică informativă din lume

luni, 14 septembrie 2009

Ca urmare a acţiunilor diplomatice ale Grupului de Presă Masonică din România, fectuate prin Agenţia de Presă Masonică din România, în numai câteva zile va fi lansată Agenţia de Presă Masonică din România în Mexic.
Structura noastră va susţine şi menţine Agenţia de Presă Masonică din Mexic (Agencia de Prensa Masonica de Mexico), implementând aceleaşi politici externe şi trăind în pace şi armonie frăţească cu Masoneria Mexicană. APMRmx se doreşte a fi refacera podului masonic prăbuşit acum mai bine de 60 de ani, perioadă în care Mexicul masonic şi România masonică aveau ambasadori masonici.
La începutul lunii octombrie va lua naştere şi Agenţia de Presă Masonică din România în Republica Bolivariană Venezuela. Vom acorda sprijinul nostru Agenţiei de Presă Masonică din Venezuela (Agencia de Prensa Masonica de Venezuela) în mod necondiţionat, asemenea acţiunilor noastre din Brazilia.
Până la finele anului profan 2009 sau începutul lui 2010, APMR va pune piciorul în Statele Unite ale Americii, prin susţinerea Agenţiei de Presă Masonică din Statele Unite ale Americii. Astfel, APMRus, va acoperi întreaga Emisferă de Vest, dispunând de cea mai mare structură masonică informativă din lume, strucutră ce va depăşi International Masonic News Agency.

 
 
 

Masonic Press Agency

Masonic Times

Agencia de Prensa Masónica

DIARIO MASÓNICO

Agência de Imprensa Maçônica