GUVERNATORUL STATULUI GOIAS (BRAZILIA), FRATERNIZEAZĂ CU MASONERIA DIN STATUL GOIAS, DE CRĂCIUN

joi, 5 februarie 2009

Pe data de 16 decembrie 2008 E.: V.:, fraţii din Marele Orient al Statului Goias şi din Marea Lojă din Goias au fost primiţi de Guvernatorul şi Fratele (membru al G.:O.:E.:G.:) Alcides Rodrigues Filho împreună cu soţia acestuia, Raquel Rodrigues, Primarul Santa Helena de Goias şi Preşedinte al Organizaţiei de Voluntari din Goias - OVG, în cadrul unei celebrări, anticipate, a Crăciunului, în Sala Socială a Palatului Smaraldelor (Palacio das Esmeraldas).

Marele Orient al Statului Goias a fost reprezentat de Marele Maestru - Barbosa Nunes, Marele Maestru Adjunct - Euwaldo Vaz, Preşedintele Înaltei Curţi de Justiţie Masonică - Orimar Bastos, Preşedintele Adunării Legislative - Mauro Marcondes, împreună cu o numeroasă delegaţie de Fraţi şi Cumnate (denumirea acordată soţiilor Fraţilor), printre care şi Vera Lucia Brandao Barbosa - Preşedintele Fraternităţii Feminine Statale. Din partea Marii Loji au participat numeroşi Fraţi, fiind conduşi de Serenisimul Frate Ruy Rocha. După ce, ambii Mari Maeştrii l-au salutat pe Guvernator, Marele Maestru Barbosa Nunes l-a emoţionat pe Fr.: Alcides Rodrigues Filho, prin acordarea, lui şi soţiei acestuia, a unui tablou cu acesta şi mama sa, Dona Guri, ce conţinea următoatrea frază: "Importanţa mamei în viaţa unui fiu. Omagiu al Fraternităţii Feminine a Marelui Orient al Statului Goias, în decembrie 2008". Acest tablou a fost înmânat de către Cumnatele Vera Lucia Brandao şi Maria Jose Tolentino, cu participarea Marelui Maestru Barbosa Nunes şi a Marelui Maestru Adjunct Euwaldo Vaz. A fost un moment emoţionant urmat de un ropot de aplauze. Marele Maestru Barbosa Nunes, în numele masonilor Marelui Orient al Statului Goias, a solidarizat cu domnul Guvernator, declarând că Fratele Alcides este un mason impecabil, prin istoria şi dedicarea sa Ordinului. A urmat un alt moment, în care Marele Maestru al Marii Loji din Goias, Ruy Rocha, a adus un omagiu Guvernatorului.

Fr.: Alcides Rodrigues Filho, în cuvântarea sa de mulţumire faţă de toţi cei prezenţi, a făcut un compliment special Cumnatelor, făcând referire la omagiul pe care el l-a adus Marelui Orient al Statului Goias. A urmat, apoi, mesajul de Crăciun al Guvernatorului Statului Goias. A fost o noapte de fraternitate minunată, fiind recunoscut prestigiul Masoneriei împreună cu cel al Guvernului Statului Goias, la care au participat aproximativ doua sute de persoane.



 
 
 

Masonic Press Agency

Masonic Times

Agencia de Prensa Masónica

DIARIO MASÓNICO

Agência de Imprensa Maçônica