PREFECTUL URUAÇU A NUMIT UN FRATE AL MARELUI ORIENT AL STATULUI GOIAS PENTRU A PURTA, ÎN NUMELE MASONERIEI, CĂMAŞA ÎMPOTRIVA DENGUE

vineri, 6 februarie 2009


Cunoscut publicului sub numele de Lourencinho, Prefectul, a luat ca primă decizie, numirea Fratelui Claudio Sant'Ana Rocha Vidal în calitate de consilier de prim rang, şi a început imediat Campania Masoneria împotriva Dengue.

Fratele Claudio Rocha, membru al R.: L.: Vale do Tocantis Nr.: 1338 din Or.: Uruacu şi al R.: L.: Horizonte Nr.: 2038 din Or.: Goiania, va coordona Secretariatul Municipal de Administraţie şi Afaceri Publice. Născut în capitala statului Goias, pe data de 21 august 1968 E.: V.:, se mută, la numai doi ani, împreună cu părinţii săi Walter da Silva Rocha Vidal şi mama Neide Sant'Ana Rocha Vidal, în oraşul Uruaçu. El şi soţia sa, Elisângela Garcia Teles, au desfăşurat activităţi sociale, în calitate de voluntari, în Abrigo Filantropico Flor de Acacia şi în Fraternidade Feminina Cruzeiro do Sul.

La luarea în posesie a funcţiei, Fratele Claudio Rocha, a spus: "Fie ca Marele Arhitect al Universului să lumineze drumurile mele, să mă ghideze în căutarea a ceea ce este mai bine pentru mine şi comunitate, ca prestare de servicii publice în mod demn, ca coerenţă a deciziilor mele, vizând a face tot ce pot mai bine în această nouă fază a vieţii, colaborând prin comprimarea planurilor guvernului prefectului, valorizării serviciului public, agilităţii şi calităţii în servirea populaţiei, debirocratizării proceselor de transparenţă în actele municipalităţii".

Marele Orient al Statului Goias are certitudinea că Fratele Claudio Rocha, prin competinţa-i şi dedicarea-i, va realiza o mare lucrare în numele administraţiei Prefectului Lourencinho, pe care îl complimentăm pentru compromisul său, mobilizând toate forţele echipei sale de luptă şi a participării Masoneriei împotriva Dengue, care întradevăr are nevoie de implicarea, în întregime, a comunităţii.



 
 
 

Masonic Press Agency

Masonic Times

Agencia de Prensa Masónica

DIARIO MASÓNICO

Agência de Imprensa Maçônica