JORGE CARVAJAL A TRECUT LA ORIENTUL ETERN

joi, 5 februarie 2009

Marţi, 20 ianuarie, la orele 12:30 a trecut la Orientul Etern Jorge Carvajal Munoz. Moartea a survenit ca urmare a tumorii cerebrale depistate la jumătatea anului 6008. Munoz a fost rector al Universităţii La Republica între anii 1994 E.: V.: şi 2007 E.: V.:, fiind şi profesor de istori şi geografie. A avut o carieră de 48 de ani în învăţământ şi de 47 în Ordinul Masonic, experienţă începută din anul 1961 E.: V.: în R.: L.: San Fernando. Ambele cariere s-au terminat în anul 2007 E.: V.: ca urmare a iradierii din Marea Lojă din Chile, al cărui Mare Maestru a fost. Expulzarea lui Munoz a venit ca urmare a gestionării neadecvate a fondurilor Obedienţei, fiindu-i retrase toate onorurile şi meritele. În ccea ce priveşte activitatea sa universitară, aceasta a fost încheiată ca urmare a crizei financiare a Universităţii la care acesta era rector, care nici până astăzi nu a fost rezolvată.

A folosit metode inadecvate pentru a gestiona fondurile Obedienţei chiliene, prejudiciând şi tinerii studenţi şi distrugând reputaţia istorică a Marii Loji din Chile. Tot el a fost şi cel care a provocat probele serioase Masoneriei din Peru, atunci când a susţinut, în mod suspicios, acţiunile unui grup de masoni peruani pentru a evita dezvoltarea şi funcţionarea, în condiţii adecvate, a Administraţiei masonice a P.: R.: Fr.: Ricardo Noriega Salaverry, Mare Maestru al Marii Loji din Peru, în anul 1998 E.: V.:

Masoneria chiliană şi peruană, îşi exprimă familiei Carvajal Munoz sincere condoleanţe, rugându-l pe M.:A.:A.:U.: să îi acorde acestui cetăţean iertarea care-i revine. Fie ca ţărâna să îi fie uşoară.


 
 
 

Masonic Press Agency

Masonic Times

Agencia de Prensa Masónica

DIARIO MASÓNICO

Agência de Imprensa Maçônica