MAREA LOJĂ DIN ARGENTINA ESTE ÎMPOTRIVA GENOCIDULUI DIN FÂŞIA GAZA

joi, 5 februarie 2009


"Masoneria din Argentina se declară consternată şi îndurerată de nenorocirea pe care Israelul a aruncat-o asupra Fâşiei Gaza. Doar o pace corectă şi de lungă durată, susţinută de acte clare de solidaritate, în care violenţele vor dispărea şi vor fi neutralizate, în care comunitatea internaţională să aibă un cuvând clar, ar putea duce la stabilirea ordinii, păcii şi armoniei în regiune.

Martirii Masoneriei Universale, persecutaţi şi omorâţi de totalitarism şi fundamentalism în fiercare epocă, acreditează vocaţia noastră pentru promovarea Păcii şi a Înţelegerii. Masonii au fost cei care au promovat crearea entităţilor precum Crucea Roşie Internaţională, Organizaţia Naţiunilor Unite şi majoritatea cluburilor - Rotary, Leones etc şi, revendicându-ne valorile tradiţionale de Libertate, Egalitate şi Fraternitate, pentru întreaga Umanitate, dorim o impunere a păcii în Fâşia Gaza."





Se arată într-un comunicat emis de Marele Secretariat şi de Marea Cancelarie a Marii Loji din Argentina, membră a Confederaţiei Masonice Interamericane.

 
 
 

Masonic Press Agency

Masonic Times

Agencia de Prensa Masónica

DIARIO MASÓNICO

Agência de Imprensa Maçônica