Fratele Forrest Bird a fost decorat de Preşedintele Statelor Unite ale Americii, Excelenţa Sa, domnul Barack Obama

joi, 22 octombrie 2009

Or.'. Washington, Statele Unite ale Americii. În cadrul unei ceremonii solemne, care a avut loc la Casa Albă, în data de 7 octombrie, 2009, Preşedintele Statelor Unite ale Americii, Excelenţa Sa, domnul Barack Obama, a conferit Ilustrului Frate Forrest Bird Medalia Naţională pentru Tehnologie şi Inovaţie 2008. Este un eveniment ce a atras atenţia Francmasonilor deoarece, cu doar câteva luni de zile în urmă, Excelenţa Sa, domnul George W. Bush, Preşedintele Statelor Unite ale Americii, conferea Medalia Prezidenţială Cetăţenească aceluiaşi Frate.



Fratele Forrest Bird este membru activ al Respectabilei Loji Simbolice Palm Springs Nr.'. 693, din jurisdicţia Marii Loji din California, fiind un ilustru om de ştiinţă, inventator şi aviator. Opera sa profană a dus la salvarea a numeroase vieţi, zeci de milioane, prin invenţia, în anul profan 1956, a respiratorului Bird.

Preşedintele Statelor Unite ale Americii a declarat faptul că Fratele Forrest Bird a primit distincţia pentru pionieratul său în tehnologiile care "au salvat viaţa a miloane de pacienţi cu probleme pulmonare cronice...". Medalia Naţională pentru Tehnologie şi Inovaţie reprezintă cea mai înaltă distincţie acordată de republica americană în domeniul reuşitelor tehnologice.
Fratele Fondator

 
 
 

Masonic Press Agency

Masonic Times

Agencia de Prensa Masónica

DIARIO MASÓNICO

Agência de Imprensa Maçônica