Soţiile de Masoni, din Loja Asilo da Virtude, reunite în Fraternitatea Feminină Acácia

joi, 22 octombrie 2009

Or.'. Goiandira, Brazilia. Afost instalată Fraternitatea Feminină “Acácia”, sub prezidarea Anei Cristina Liberato, soţie de Francmason. Ţinuta a fost condusă de Venerabilul Silvio de Castro Lima Júnior, cu participarea Marelui Maestru Barbosa Nunes. Oratorul, în alocuţiunea sa, a spus următoarele cuvinte: "fără ajutorul şi munca femeilor, Masoneria devine mult prea slabă".
Fratele Barbosa Nunes a înmânat patenta de la Marele Orient al Brazilei, preşedintei Ana Cristina Libertado, într-un cadru ce a reunit peste două sute de persoane. Epitropul Orientului Goiandira, Părintele Edson Costa, a fost cel care a deschis Volumul Legii Sacre. O prezenţă care a marcat evenimentul, a fost un Frate iniţiat în urmă cu 58 de ani, cel care a şi înmânat prima diplomă unei "cumnate".
Marele Maestru Statal, Fratele Abel Tolentino (Mare Secretar pentru Informatică şi Propagandă) şi Fratele Daniel Duarte (Consilier al Marelui Maestru) au felicitat-o pe "cumnata" Ana Cristina, pentru eveniment şi pentru reuşita sa.

Primăria din Goiandira a anunţat pe site-ul oficial difuzarea ştirii de către AGENŢIA DE PRESĂ MASONICĂ DIN ROMÂNIA, fapt pentru care Fratele Fondator şi Consiliul mulţumesc atenţiei primite din partea autorităţilor.

 
 
 

Masonic Press Agency

Masonic Times

Agencia de Prensa Masónica

DIARIO MASÓNICO

Agência de Imprensa Maçônica