Serata (Masonică) Florală a Acaciilor

joi, 29 octombrie 2009

Or.'. Goiania, Brazilia. Ieri, 28 octombrie, cu obiectivul de a valorifica cultura şi promova Fraternitatea, Lojile Estrela Brasiliense şi Estrela da Serrinha (Marele Orient) şi Lojile Moral e Sabedoria şi União feliz (Marea Lojă) vor promova, în data de 21 noiembrie, începând cu ora locală 19:30, a doua ediţie a Seratei Florale a Acaciilor (evenimentul va avea loc în Salonul de Banchete al Marelui orient din Statul Goias).
Valoea biletelor va reprezenta o donaţie către Centrul Espírita Grupo André Luiz. Conform declaraţiilor organizatorilor, programul seratei va fi unul eclectic, cu numere de dans, precum balet şi dansuri moderne, un trio la vioară şi violoncel, muzică lirică etc. În cursul zilei de ieri, reprezentaţii celor patru Loji s-au reunit la sediul Marii loji din Goias pentru a discuta ultimele detalii legate de evenimentul din data de 21 noiembrie. Cu această ocazie, jurnalistul şi Fratele Aparício Donizete a garantat sprijinul mediatic pentru acest eveniment masonic social şi de caritate.

Agenţia de Presă Masonică salută organizarea unor astfel de evenimente care pun în valoare Fraternitatea, interacţiunea socială, operele de caritate şi cultura, salutând iniţiativa celor două Puteri masonice şi asigurându-le de întregul nostru sprijin mediatic, în ceea ce priveşte Serata Masonică din data de 21 noiembrie, o zi foarte specială pentru Agenţia de Presă Masonică din România.

 
 
 

Masonic Press Agency

Masonic Times

Agencia de Prensa Masónica

DIARIO MASÓNICO

Agência de Imprensa Maçônica